Ar daug ji reik sukt? klausiu nes sakot kad is leto susistumia, tai nemazai apsisukimu greiciausiai bus.
bartalameo rašė::? nesupratau ka reiskia "varstotely dedu"
Ar daug ji reik sukt? klausiu nes sakot kad is leto susistumia, tai nemazai apsisukimu greiciausiai bus.
bartalameo rašė:Teisingai man reik sustumti cilindriuka. Tos ipjovos yra pasigedau tik angeles sesiakampiui. Su sesiakampiu sukant ir spaudziant nebutu problemu pagal instrukcija. Reiks bandyt kazkoki iranki pasigamint. Priejimas nekoks bet desines puses supportas nekaip veikia kaip supratau, nes kairej pusej dar visai gero kaladeles. Gal visa supporta nuiminesiu (pravalyt, parestauruot, sutept) ir tada sustumsiu (tik kiek ji reikia stumti?). Taip pat keisiu diska nes nuvalgytas grioviais dabar.
O del to irankio kad nenuiminet supporto tai kokia ideja? Maciau kazkur is to pistoleto klijamsbet velniai kai nera to sesiakampio.
Vakar pasidejes instrukcija krapsciau buvau apakes kaip cia man nesigaunadbr jau sportinis interesas susitvarkyt. Gal sikart nesibaigs tempimu i servisa pragadijus ka nors
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias