D4vid rašė:kad nekurt naujos temos. Sestadieni pakeite galini guoli. Dabar pastoviai dega ABS lempute, o pats ABS'as neveikia. Patarkit nuo ko pradet? Diagnostika, galinio guolio ardimas ar dar ka?
marenas rašė:man kai guoli galini pakeite irgi lempute ABS dege tai nuveziau atgal palaukiau 10min ir sutvarke po to viskas gerai
vilius rašė:marenas rašė:man kai guoli galini pakeite irgi lempute ABS dege tai nuveziau atgal palaukiau 10min ir sutvarke po to viskas gerai
Savaitgali pakeiciua galini guoli, pirkau analoga originaliam, itarimu sukele laisvai uzsimaunanti ABS fiskute. Bet kolkas viskas puikiai veikia
marenas rašė:vilius rašė:marenas rašė:man kai guoli galini pakeite irgi lempute ABS dege tai nuveziau atgal palaukiau 10min ir sutvarke po to viskas gerai
Savaitgali pakeiciua galini guoli, pirkau analoga originaliam, itarimu sukele laisvai uzsimaunanti ABS fiskute. Bet kolkas viskas puikiai veikia
o kiek mokejai uz analoga jai nepaslaptis?
marenas rašė:o iskur gavai lenkisku ar ira parduotuvese pirkti nes as kai keiciau sumokejau uz guoli su pakeitimu 570lt
marenas rašė:vilius rašė:marenas rašė:man kai guoli galini pakeite irgi lempute ABS dege tai nuveziau atgal palaukiau 10min ir sutvarke po to viskas gerai
o kiek mokejai uz analoga jai nepaslaptis?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias