Puslapis 13

Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2009 07 10 , 19:29
Ghostaki
Sweki isigijau monde ir pastebejau kad kondicionieriaus siurbliuko guoliukas uze ,idomu ar reikia keisti visa kondico siurbly ar tik guoliuka? ar isvis imanoma jy atjungti? ,tik kad vienas dirzelis ten viska suka :)

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2009 07 10 , 20:55
DeWiLs
O kondicionieriumi naudojiesi, jei galvoji apie atjungimą?

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2009 07 11 , 11:24
Gezatron
yra tema paie kodicionieriaus pildyma kur Pasalugos.. joje manau galima paklausti, gal atsakytu zmogus..

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2009 07 12 , 11:23
Bandit
nu tai jei guolis parejas tai ir su isjunktu vaziuot negerai. juk dirzas ji vistiek suka, tik tiek kad kai ijungi elektro magnetas pritrauke skyva ir tada jau pradeda sukt ta kompresoriu ar kaip jis ten bet seip ar tiap kad ir klima isjungta juk sukasi ir jei guolis parejas tai kas bus kai uzsikirs.

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2009 07 12 , 11:58
Ghostaki
Blogiausiu atveju dirza nutrauks ,neiseina man jo atjunkt vienas dirzas ten viska suka jau dumai pradejo is jo rukt ir kibirkstys eiti tai dabar kaip ir be maskes likau :? radau cia uz 100 litu visa siurbly tik gaila freona isleisti keiciant :doh:

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 05 , 10:16
Eddy
Taigi toks paprastas elementarus dalykas. mondese su borto/emisijos kompais kondicionierius mechaninis ar automatinis? ta prasme jis pradeda veikiti nuo tam tikros temperaturos, pvz kai lauke nemaziau 15 laipsniu celcijaus? ar reiksmes nera? gal kas zinot?

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 05 , 11:45
Fresher
aha, neveikia prie zemos temp ;)

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 05 , 12:16
Eddy
dekui :ploti:

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 05 , 19:51
tttttt
imanoma isidet kondiske?ar daug daliu ja sudaro?ar galima butu is vienos masinos isimt ir i kita idet ta visa sistema?kokios kainos?

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 06 , 15:31
Tomeshas
įmanoma viskas, klausimas tik kiek vertini savo ar kitų darbą.
minimaliai reikia vamzdyno su kompresorium ir abiem radiatoriais (pečiuj ir prieky). turint sandarią sistemą, elektrą galima pasidaryti elementarią nuo jungiklio. ypač jei žinių trūksta sukurpti visai sistemai. tik tada išlieka tokios bėdos kaip per didelis apkrovimas ant laisvų sūkių, pastovus šaldymas ir pan

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 07 , 14:09
Fastbackas
as galwoju kaip man kondiske issimest is masinos.. tik galwoju ar werta tiek darbo idet ardymui... kuro sanaudos priklauso nuo kondiskes? pas mane ji isjungta jau kuri laika, nzn ar imanoma bus atgaiwint..

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 07 , 14:34
HooLiGaN
apie 20% kuro sanaudos padideja. tai uzmiesty vaziuojant ekonominiu greiciu ir apsukom, nedaug padides paliginus mieste vazinejant

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 07 , 17:38
Fresher
ka jus cia blevyzgojat.. kondiske didina sanaudas..paskaiciuok per simta km kiek padidetu tai net nepajusi. cia tas pats kas vaziuot magistralei 85-90km/h isjungt visus el prietaisus, iskraustyt pilnai masina (kad svoris butu maziausias) ir riedet..vo tada bus ekonomija. dar aisku padangos, kuro kokybe,priespriesinis vejas ir t.t.t..

nesamones.

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 14 , 23:44
tttttt
gal kas galit patart kaip elgis? zodziu turiu monde 94 metu ir dar nusipirkau 93m pardavimui and daliu ir joje yra kondiske,kadangi ja jau ardau tai ir kondiske isisiimsiu ir mastau gal pas save ja isidet.kaip manot ar verta ir kiek kainuotu tas malonumas jei visos dalys yra?

Re: Kondicionierius

StandartinėParašytas: 2010 03 15 , 18:07
Tomeshas
Jei jungsi pats, tai gal kainuos tik pildymas. kaip jau minėjau, iš vienos imi, į kitą dedi. o kokią darysi elektrinę dalį tik nuo paties norų priklauso. galima viską primityviai išspręst, o galima ir pagal originalias schemas daryt