Aliazas11 rašė:Sveiki,
O pas mane ziema vos uzkyla iki 60-70 laipsniu, bet vasara viskas gerai uzkyla iki 90. Tai klausimas ar cia termostatu kalte? Variklis TDCI 2l 85kw
DoncePonce rašė:Pas mane per dabartinius šalčius variklis kaisdavo maks iki 80-83 laipsnių, numetus variklio apkrovą temperatūra pakankamai greitai nukrisdavo iki 75 o šiek tiek pastovejus net ir iki 60 laipsnių. maniau kad termostatas, bet vyrai servise sakė kad viskas norm, tai važineju toliau, žiūrėsiu kas bus prie šiltesnių orų.
Pas mane mk4 bet manau esmės tas nekeičia...
Arūnas rašė:Dalius rašė:Norint pakeisti termostatus reikia raktelių komplekto, naujų termostatų, aušinimo skysčio, tuščio bakelio, piltuvo(leikos), duobės. Beto variklis turi būti atvėsęs, kad nenusiplikytumėt rankų.
Ką reikia daryti:
1. Išleisti aušinimo skystį į tuščią bakelį. Patogiausia tai padaryti nuėmus vieną šlangą nuo pakaitinimo tenų kurie randasi prie variklio skyriaus po mašina: (prieš tai reikia nepamiršti atsukti aušinimo skysčio bakelio dangtelio)
Išleidus skystį užmaukite ir užspauskite šlangą atgal kur ji ir buvo.
2. Atsukti 3 varžtelius ir išėmus termostatą pakeisti nauju:
Oplia! Vienas termostatas jau pakeistas, liko dar vienas.
3. Nuiimti oro paėmimo kolektorių:
Tada rasite tokį vaizdelį bei tepalo aušinimo termostatą (pažymėtas) :
Atjungus šlangą bei atsukus vieną laikantį varžtelį pakeisite nauju:
4.Lieka viską susukti atgal ir užpildyti aušinimo skysčio bakelį. Termostatai pakeisti.
TDCI/TDDI abu termostatai yra tose pačiose vietose.
P.S.TDDI sunku prieiti prie tepalo aušinimo termostato atsukimo (jį lengviau būtų pakeisti nuėmus dyzelio vamzdelius einančius į purkštukus nuo siurblio.
samagonas rašė:70-80 litu ne originalas.
Sashiukas rašė:Iš kinų dar pigiau radau
http://www.ebay.com/itm/New-Oil-Cooler- ... 19&vxp=mtr
16$ - 45lt
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias