zhaibass rašė:Tai va, esmė tame, kad užsipyli kokį 10l benzo ir rodyklė net nepakyla, bet pravažiavus kažkiek kilometrų tai pakyla, tai nusileidžia. Dabar kai važiuoju su benzinu visą laiką žiūriu į kilometražą, nes jua nesenai teko eit su bambaliuku iki kolonėlės, gerai, kad eit tereikėjo kokį 50 metrų![]()
![]()
![]()
Karolis rašė:zhaibass rašė:Tai va, esmė tame, kad užsipyli kokį 10l benzo ir rodyklė net nepakyla, bet pravažiavus kažkiek kilometrų tai pakyla, tai nusileidžia. Dabar kai važiuoju su benzinu visą laiką žiūriu į kilometražą, nes jua nesenai teko eit su bambaliuku iki kolonėlės, gerai, kad eit tereikėjo kokį 50 metrų![]()
![]()
![]()
Man teko per visa miesta su kanistriuku eiti![]()
![]()
Dovilė rašė:Man su dyzeline irgi labai letai pakyla arba atrodo nekrenta rodykle ir staigiai paskui nukrentaTai ziuriu tik i kilometraza.
Valdelis rašė:Keisk dacika kuro rodymo i magnetini tada bus gerai. Nieko cia nepataisysi tokios is gamyklos isejo.
Algis rašė:Sunku nustatyti kuro kieki bake kai vaziuojat su lasais.
Valdelis rašė:Algis rašė:Sunku nustatyti kuro kieki bake kai vaziuojat su lasais.
va butent, tada ir maskatuoja plude bake ir rodykle i visas puses...
Algis rašė:Mano pazystamas ispute transitui iki simto litru baka bet vistie nepatenkintas,sako kai pasibaigia kuras vistiek uzgesta
zhaibass rašė:Valdelis rašė:Algis rašė:Sunku nustatyti kuro kieki bake kai vaziuojat su lasais.
va butent, tada ir maskatuoja plude bake ir rodykle i visas puses...
Tai kiek reikia įvarvint tada, kad tiksliai rodytu?
Valdelis rašė:Sorry bet i toki klausima nzn net ka atsakyt... tikrai ne uz 20litu...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias