Problema su kondicionėriumi A/C

Post Reply
Mondeika

Problema su kondicionėriumi A/C

Post by Mondeika »

Sveiki forumiečiai,

kreipiuosi su klausimu. Turiu Ford mondeo MK3 2002 m. problema: su kondicioneriumi. Paprasta kondiške be klimos. sistema veika, (pildėme kondicionėrių jokių klaidų nerodė) siurblys irgi veikia, bet įjungiant didesnį galingumą iškarto A/C lemputė gesta ir pradeda pusti paprastas vejelis. kas galėtų būti?

kondiškė veikia tik ant 1 rėžimo, savaime suprantama, kad nesijaucia to kondicioneriaus. nuo 2-o rėžimo iki paskutinio galingiausio A/C neveikia.

Galbūt kas žino? ar buvo susidūrės su tokia probemele?

paminėjo man, kad gali būti ežiukas kažkoks, relė kui kažkaip į tai reaguoja.

bučiau dėkingas už bet kokią informaciją.

ačiū
Mondeika

Re: Problema su kondicionėriumi A/C

Post by Mondeika »

ar turite kokių nors patarimų?
Tomas753

Re: Problema su kondicionėriumi A/C

Post by Tomas753 »

Pas mane kazkas panasaus buvo, o problema issiprende kaip idejau K46 rele, high speed engine cooling fan. http://www.fordwiki.co.uk/images/0/06/E ... relays.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Ji po kapotu randasi. Idejau ir viskas susitvarke :)
pilot

Re: Problema su kondicionėriumi A/C

Post by pilot »

Sveiki, ieskojau man tinkancios temos, bet niekur tiksliai tinkancios neradau. Si panasi, tad rasau cia. Turiu mondeo 2001m. pradejo nebeveikt salono sildymo ventiliatorius, sukasi tik ant MAX (4 padetis) ant kitu nesisuka. Po keliu menesiu isvis nusprogo, dabar neturiu vejelio is vis. ziema artejai, langai tuoj prades rasot, reikia sutaisyt. gal kas nors gali duot kokiu patarimu arba parekomenduot koki savo servisiuka? gal kas nors taisesi sau ir viska zino, tad ilgai netruktu sutaisyt ir uzsidirbtu slamanciu :taip1:
Cia forumuose skaiciau, kad rele gali but nusprogus, bet kaip suprantu, jei ji nusprogsta, dirba bent jau ant MAX, kaip ir pas mane anksciau. Bet pas mane dabar visiskai nustojo veikt, tai problema visai kita. ar ne taip? ar cia rele kalta?
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests