pradeda mirkset lempute su spirale
pradeda mirkset lempute su spirale
sveiki,mano monde 2005,tdci 115,vazineju nuo sausio men,viskas buvo ok,bet sian islekiau i trasa,paspaudziau ir pradejo migset sildimo zvakiu,kiek suprantu lempute,tokia su spirale,krito trauka,sutojau pastovejes ,uzsikuriau,viskas kaip ir gerai,nuvaziavau kur reikejo,netoli,po to griztam vel trasoje tas pat,vel sustojau,pastovejau,grizau namo,kaip ir gerai,gal kas zinot kur ieskot problemos,aciu,siap iki siol vairavau benzina,na apie dyzeli neikertu visko,
Re: pradeda mirkset lempute su spirale
man irgi taip pat su ta lempute kai uzminu gaza. ar gali del purkstuku mest melsva duma uzkurus masina?
Gali buti jog uzsikises kuro filtras ir variklis negauna pakankamai kuro.
kur surasti kuro filtra,ar sunku paciam pasikeist,2005 2l,tdci,
jeigu parejo purkstukai,kokia eiles tvarka juos galima pasikeisti,nuo ko pradet kokiu ieskot,raso kad turi but priristi,tiesiog neisivaizduoju kaip taip daroma,as greiciausei pirksiu naujus,ar juos keisti reikia visus,ar tik kuris neveikia,kas juos pririsa,zodziu man cia miskas,gal kas galit patarti,as ne LT,tai manau restauruoti neiseis,cia tuom niekas neuzsiima,manau,
ar gali ji mirgset kdel ausinimo skyscio,nes as ipyliau koncentrato,ir nuo tada pradejo migset,nevisada,kartais,kai paspaudziu,sumazeja trauka,uzgesini motora,uzkuri ir vel gerai,kas gali but
ar gali but purkstukai,jei trauka sumazeja,aisku lempute migsi,tik kartais,na 2sykiu i 2sav,vaziuoju kiekviena diena,spaudziu iki120,150,viskas gerai,dabar irgi gerai,ar negali ji man nuo to visai sustot,tiesiog nezinau,bijau kur toli ir vaziuot,gal patarsit
-
- Klubo valdyba
- Lytis: Vyras
- Mondeo karta: MkIII
- Variklis: 2,0 l Duratorq TD
- Kuro tipas: Dyzelinas
- Kėbulo tipas: Universalas
- Spalva: Juoda
- Vairuoja nuo: 2003
ruosk litus purkstuku restauravimui. arba ieskok nauju/naudotu. reikia pririsinet. gerai daro vista. siaip gali nuvaziuot i vista. Jie juos tau sukalibruos. kuri laika vel vazinesi be problemu.viddax wrote:ar gali but purkstukai,jei trauka sumazeja,aisku lempute migsi,tik kartais,na 2sykiu i 2sav,vaziuoju kiekviena diena,spaudziu iki120,150,viskas gerai,dabar irgi gerai,ar negali ji man nuo to visai sustot,tiesiog nezinau,bijau kur toli ir vaziuot,gal patarsit
vairuoju:Ford KA 1999/benz/35KW
Parduota: BMW 528 1997/benz/142KW automatas
OPEL Astra 1993/1.7 Dyzel
Mondeo MKIII 2003/TDCi/96kw Black panther
Probe MKII/1995/2.5 v6/120kw Anastasija (Parduota po skrydzio )
seimoje: Volvo S60 2001/2.4i/autom/125Kw Mamos
passat B3 1992/1.6D/41kw tevuko
passat b5 1998/1.9 tdi/85kw brolio kibiras su varztais
-
- Dalyvis
- Spalva: Pilka
- Vairuoja nuo: 2011
jei purkstukas salerka varo per gryztama,kalibravimas nepadeda. geriau tvarkyt kaip reikiant ir nemetyt pinigu y sona.
Ford Mondeo Mk2, sedanas, 2000m, 1,8td, Ghia, black parduota
Ford Mondeo Mk3, universalas 2004m, 2.0tdci 96kw, grey
Ford Mondeo Mk3, universalas 2004m, 2.0tdci 96kw, grey
viddax wrote:sveiki,mano monde 2005,tdci 115,vazineju nuo sausio men,viskas buvo ok,bet sian islekiau i trasa,paspaudziau ir pradejo migset sildimo zvakiu,kiek suprantu lempute,tokia su spirale,krito trauka,sutojau pastovejes ,uzsikuriau,viskas kaip ir gerai,nuvaziavau kur reikejo,netoli,po to griztam vel trasoje tas pat,vel sustojau,pastovejau,grizau namo,kaip ir gerai,gal kas zinot kur ieskot problemos,aciu,siap iki siol vairavau benzina,na apie dyzeli neikertu visko,
Manau zinau tavo problema ! Na aisku visi cia matau jei tik kas atsitiko tai JAU PURKSTUKAI !! daugiau kitokiu gedimu nezino.
Klausimas koks turbinos valdymas ? elekrtoninis ar vakuminis ?
na koks mano valdymas zinok negaliu atsakyt,nes nezynau,is ko tai galima nusprest?
Atidarius kapota matyti turbina ir prie turbinos ateina kokie laidai ar tik slangute i toki apvalu ?viddax wrote:na koks mano valdymas zinok negaliu atsakyt,nes nezynau,is ko tai galima nusprest?
-
- Klubo valdyba
o is kur paemei, kad turbina? tikimybe, kad taip kuro sistemos problema yra labai didele. Tiksliai gali atsakyti TIK padares diegnostika. O visi burimai is kavos tirsciu - nesamone. Taigi vaziuoji i vista, padaro diagnostika. Jei yra galimybe - sukalibruoja purktukus. Jei varo per abratke - vaziuoji keist voztuveliu. Vieneto kaina 300-350lt. Yra tikimybe, kad isgelbes kalibravimas.Rencius wrote:viddax wrote:sveiki,mano monde 2005,tdci 115,vazineju nuo sausio men,viskas buvo ok,bet sian islekiau i trasa,paspaudziau ir pradejo migset sildimo zvakiu,kiek suprantu lempute,tokia su spirale,krito trauka,sutojau pastovejes ,uzsikuriau,viskas kaip ir gerai,nuvaziavau kur reikejo,netoli,po to griztam vel trasoje tas pat,vel sustojau,pastovejau,grizau namo,kaip ir gerai,gal kas zinot kur ieskot problemos,aciu,siap iki siol vairavau benzina,na apie dyzeli neikertu visko,
Manau zinau tavo problema ! Na aisku visi cia matau jei tik kas atsitiko tai JAU PURKSTUKAI !! daugiau kitokiu gedimu nezino.
Klausimas koks turbinos valdymas ? elekrtoninis ar vakuminis ?
Kas jums su tais purkstukais, ir nereikia man jokios diagnostikos daryti ! As turejau tokia pat beda ir issiaiskinau ! Tad nespreskit is kavos tirsciu apie purkstukus.
-
- Klubo valdyba
uau ... kokie me protingi ir diagnostikos nereikia keiciam turbina su valdymu ir viskasRencius wrote:Kas jums su tais purkstukais, ir nereikia man jokios diagnostikos daryti ! As turejau tokia pat beda ir issiaiskinau ! Tad nespreskit is kavos tirsciu apie purkstukus.
Jei pas tave viena turbina nusprogo ir pas 99 zmones problema su purkstukais buvo, tai kokia tikimybe, kad pas si kolega parejo turbina, zinai?