Bugniniai stabdziai

Post Reply
onixas1

Bugniniai stabdziai

Post by onixas1 »

Niekaip neissprendziu bedos su galiniais bugniniais stabdziais. vienas ratas sunkasi taip sunkiai kad su viena ranka jo nepasuksi. Bandziau is galo atidares dangteli atlaisvint bandyt bet kad nieko neuzgaudau su atsuktuvu ten. ale turi buti dantratukai bet i kaire nejuda o i desne jausiasi kaip spiruokle tampau. Pats bugnas nenusijima niekaip. net su luomu nenulupau. padauzius bugna su plaktuku ratas pradejo suktis lengvai bet dingo rankinis tam ratui. pravaziavus 100km vel ratas sukasi sunkiai ir vel turiu rankini. vaziuoti netrukdo ir stovint labai mazoje pakalneje automobilis rieda. taciau tas pedantiskumas..... man per nervus eina kai zinau kad sukasi blogiau nei galetu
Jonas1

Re: Bugniniai stabdziai

Post by Jonas1 »

Pas mane diskinei galinei.Sunkei sukosi vienas ratas.Trosas buvo blogas vienos puses.Tos pusės kur eina išmetimas.Pasikeičiau ir gerai. :taip1:
User avatar
Algis
Garbės narys
Posts: 2136
Joined: 2009 08 18 , 21:49
Lytis: Vyras
Mondeo karta: MkIII
Gamybos metai: 2001
Variklis: 2,0 l Duratec
Kuro tipas: Dyzelinas
Kėbulo tipas: Universalas
Spalva: Mėlyna
Vairuoja nuo: 1983
Location: Jurbarkas
Contact:

Re: Bugniniai stabdziai

Post by Algis »

Jonas1 wrote:Pas mane diskinei galinei.Sunkei sukosi vienas ratas.Trosas buvo blogas vienos puses.Tos pusės kur eina išmetimas.Pasikeičiau ir gerai. :taip1:
Diskiniams stabdziams pagrindine beda trosais nes atmeta tik viena spyruoklike,turia troseliai jau lengvai vaikscioti.As pakeites jau abudu.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests