Gesta variklis ant dujų.

Post Reply
ugnius1994

Gesta variklis ant dujų.

Post by ugnius1994 »

Sveiki 6iandien atsitiko tokia problema,daviau pavairuot draugui auto ir kaip nelabai mokėdamas pirma pavara paspaudė gazo iki 6000 :svilpia: Tai vat po to ir prasidejo prieš tai dar pamačiau kad buvo atsilaisvinusi toks kaip voztuvelis ar kas (pirmas numeris) ten šone tos žarnos o po važevimo pačioje toje žarnoje (2 numeris) pradejo kazkas lyg cypti ar švilpti,nuvažiavau greit pas meistreli tai patare važiuot pas dujininkus nes ant benzino laisvu masina negesta o su dujomis uzgesta is karto :doh: Nuvaziavau i servisa ten uzmete aki ir tai pat pasake kad geriau pas dujininkus nes ten tas voztuvelis atsipalaidaves ar kas ten toks ir kai ji biski patrauki masina pradeda dusti tai sake ji gal ten pritvritins ar ka ir del to cypimo sako gal kas nors prakiuro ir gaudo ora pro skylyte tai norejau paklausti ar jums taip kada nebuvo? ;( http://imageshack.us/photo/my-images/16 ... 16ven.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
karantes

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by karantes »

Aišku, kad kažkas negerai su dujomis jei ant benzino dirba normaliai. Varyk pas dujininkus ir tau pasakys ką daryt, be to reik dujas suriaguliuot, pažiūrės ir tą vožtuvėlį.
Dėl antro numerio, siūlau pačiam nusiimt tą 2 numerį ir matysi ar ten kas skile, gal nuo spaudimo kažkas atsišplintavo. Ten nusiima nesunkiai, 3 varžtai ir chamutą nusukt. Kai nusiimi tą 2 daiktą bus droselinė sklendė, patikrink visas vakumo šlangutes, nors jos turėtų būti geros, nes ant benzino dirba. Pažiūrėk tas šlangutes kur eina į vožtuvėlį.

O patyrusieji kolegos, kaip vadinasi tas antras daiktas? :D
ugnius1994

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by ugnius1994 »

Jau turiu dalis viska kaip pasikeisti žinau,bet... Kaip nuimti ta gofra ar kaip ten ji skaitos,nes atsuku tris varžtelius ir tas viršus niekaip man nenusiima,padėkit prašau :)
Raime
Moderatorius
Posts: 2517
Joined: 2010 07 02 , 10:32
Vardas/Pavardė:: Raime
Lytis: Vyras
Mondeo karta: MkIII
Gamybos metai: 2001
Variklis: 2,0 l Duratorq TD
Kuro tipas: Dyzelinas
Kėbulo tipas: Hečbekas
Spalva: Pilka
Vairuoja nuo: 1991
Location: Panevėžys
Contact:

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by Raime »

ugnius1994 wrote:Jau turiu dalis viska kaip pasikeisti žinau,bet... Kaip nuimti ta gofra ar kaip ten ji skaitos,nes atsuku tris varžtelius ir tas viršus niekaip man nenusiima,padėkit prašau :)
kiek pamenu tai ten daugiau niekas nelaiko tik tie 3 varztelei,patrauk smarkiau nes ten dar gumos ant varztu gali kabyntis ir todel nenusiima lengvai
MK1 1995m 1.8 l B/D melina (parduota)
MK2 1998m 1.8 l TD pilka (atiduota tevukui)
MK3 2001m 2.0 l TDDI pilka (mano)
karantes

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by karantes »

jo, atsuki varžtelius ir keli į viršų, šiaip turėtų nusiimt nesunkiai nebent ilgai nejudinta, o gal ir problemos pasekmė :D
ugnius1994

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by ugnius1994 »

Nu va pasikeiciau ta voztuveli bet vis tiek vakar isove praeita karta kai buvau pas dujininkus jie ten kazka uzkiso per 5 sekundes ir 10lt paime sake pas mane paprastos dujos ir cia saudys visalaika o kai vakar isove bandziau pats uzkimsti ir pamaciau kad nukritusi slanga nuo kazkur tai ieskojau gal kokia 1h kol suradau kur ikist o reikejo po kolektoriumi ten uzmauti ja.Tai as pagalvojau o jeigu ja uzmovius dar pritvirtinti su chamutais(laikikliais tais kur suverzia) gal nesaudytu ?Ir dar kazkaip nebera jau traukos po tu saudymu,tai nejaugi as vel turesiu reguliuoti dujas per naujo?
ugnius1994

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by ugnius1994 »

Nauja problema vaziuodamas tiesiu keliuku uzgeso masina bandydamas uzvesti vel uzvedus pakeli apsukas iki 2000 ir dagiau neleidzia ir gesta masina vel (cia ant duju)ant benzino viskas kuo puikiausiai video: " onclick="window.open(this.href);return false;
Ruslanas18

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by Ruslanas18 »

Tai gal duju nebera :) arba reduktoriui labanaktis gali buti, cia tiksliai dujininkai pasakys tau
ugnius1994

Re: Gesta variklis ant dujų.

Post by ugnius1994 »

Dujos idėtos nesenai prieš kokia puse metų tad nemanau kad reduktoriui galetu kazkas buti o dujos tikrai nesibaige nes vakar uzsipyliau dar.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests