Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post Reply
Cebas

Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Cebas »

Siandien sedus i masina, pastebejau, kad neveikia galinis valytuvas, (priekinis veikia) nebepurskia ant lango nei priekyje, nei gale (nesigirdi, kad dirbtu siurbliukas), daugiau lyg ir viskas ok, nebent nepastebejau. Variklio skyriuje perziurejau saugiklius, salone taip pat keleta istraukiau, kurie lyg ir susieti su valytuvais- sveiki. Turite minciu ? Gal kazkas zino tiksliai kuris saugiklis, nes taip ir neradau saugiklio, butent skirto vandens purskimui ? O salone esantys saugikliai sunkiai prieinami ir visus traukyti gan problematiska.
mondeo, 2001
Cebas

Re: Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Cebas »

Cebas wrote:Siandien sedus i masina, pastebejau, kad neveikia galinis valytuvas, (priekinis veikia) nebepurskia ant lango nei priekyje, nei gale (nesigirdi, kad dirbtu siurbliukas), daugiau lyg ir viskas ok, nebent nepastebejau. Variklio skyriuje perziurejau saugiklius, salone taip pat keleta istraukiau, kurie lyg ir susieti su valytuvais- sveiki. Turite minciu ? Gal kazkas zino tiksliai kuris saugiklis, nes taip ir neradau saugiklio, butent skirto vandens purskimui ? O salone esantys saugikliai sunkiai prieinami ir visus traukyti gan problematiska.
mondeo, 2001
Papildymas:
Siandien dar pabandziau pasikapstyti prie siu bedu... ijungus galini valytuva, sutraska rele po vairu kaip ir anksciau- reiskia kojele veikia ir savo funkcija atlieka, nusiemiau bagazines dangcio apsifke, pasijungiau testeri prie ateinanciu laidu, isjungus nera sroves, ijungus valytuva srove ateina... jei gerai suprantu, tai ir rele ar saugiklis (kur jis bebutu :) ) taip pat veikia.. Persasi isvada, kad varikliukas neveikia..bet ar vienu metu galejo sukepti ir galinio valytuvo varikliukas, ir langu apipurskimo skyscio varikliukas ?
Keite nesenai pakaitinimo zvakes, nezinau ar iskart jau neveike po pakeitimo pamineti dalykai, bet as tik po 3 savaiciu atsisedau i masina ir neveikia, gal kazka galejo keisdami tas zvakes uztrumpinti ? Nes akumo jie nebuvo atjunge pagal viska.
Cebas

Re: Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Cebas »

Problemos issprestos. Tarpusavyje nebuvo susietos, tiesiog atsitiktinumas. Issiardziau visa galinio valytuvo mechanizma ir varikliuka, radau kazkoki plastmases gabaliuka istigusi tarp dantraciu.. dabar veikia puikiai.
Langu skyscio purskimas, patikrinus kad srove ateina iki varikliuko...nepatingejau issiardyti ir issiimti viska..ir isardziau varikliuka
Image
Nors visada veike gerai, bet kazkokiu budu per menesi nenaudojimo masinos, sugebejo viduje viskas sitaip uzrudyti...nesugebejau nes su replem istraukti viduriu ir prasukti. Srote varikliukas kainavo 20lt. Tad pusdienis darbo ir 20lt. Vel viskas veikia :ploti:
User avatar
Algis
Garbės narys
Posts: 2137
Joined: 2009 08 18 , 21:49
Lytis: Vyras
Mondeo karta: MkIII
Gamybos metai: 2001
Variklis: 2,0 l Duratec
Kuro tipas: Dyzelinas
Kėbulo tipas: Universalas
Spalva: Mėlyna
Vairuoja nuo: 1983
Location: Jurbarkas
Contact:

Re: Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Algis »

Specialistas,zinosim ateiti.
Cebas

Re: Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Cebas »

Algis wrote:Specialistas,zinosim ateiti.
Toks ir specas is manes, tiesiog kai buvo truputi laiko ir nesinorejo laisti belenkiek pinigu pas elektrikus, kurie tikrai butu nulupe devinta kaili ir neaisku ko pribure..tai imi ir pats krapstaisi po truputi. Kiekvienas tai gali, tik noro reik :)
Do_it_Easy

Re: Nebeveikia kai kurie el prietaisai

Post by Do_it_Easy »

Pas mane spėju ta pati problema, nes pradėjo kartais nebepurkšti. Kurioje vietoje čia tas varikliukas randasi? Lengvai jis ten prieinamas?
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest